Malzemeler:
- Karnıbahar (orta boy)
- 200 gr kıyma
- 1 adet orta boy soğan
- 1 çorba kaşığı domates salçası
Yapılışı:
- Karnıbaharı dallarından ufak parçalara ayırın ve yıkayın.
- Soğanı yemeklik doğrayın.
- Soğan ve kıymayı tencereye alın ve tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte kıyma suyunu salıp tekrar çekene kadar ara sıra karıştırarak kavurun.
- Salçayı ekleyip biraz daha kavurun.
- Karnıbaharı da tencereye ekleyip üzerine çıkacak kadar su koyun.
- Tuz ekleyin ve karnıbaharlar hafif yumuşayıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun...
2 yorum:
karnibahar yemegi cok pratik ve lezzetli deneyin...
cok guzel deneyin ...
Yorum Gönder