Malzemeler:
- Mantar
- Tereyağ
- Kaşar peyniri
- Tuz
- Kekik
Yapılışı:
- Mantarların saplarını koparın ve kabuğunu soyun.
- Yıkadıktan sonra kurumaları için kağıt havlu üzerine çukur kısımları aşağıda kalacak şekilde dizin.
- Kaşarı rendeleyin.
- Mantarları, pişireceğiniz kaba çukur kısımları yukarıda kalacak şekilde yerleştirin.
- Her mantarın içine ufak bir parça tereyağ koyun ve üzerlerine tuz serpin.
- Rendelediğiniz kaşarı mantarların üzerini kapatacak şekilde yayın.
- Kaşarın üzerine kekik serpin ve önceden ısıtılmış ~175 derece fırında kaşar kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun...
3 yorum:
Sinem'ciğim merhaba iadeyi ziyaret yapıyım dedim. Kaşarlı mantarı görünce dayanamadım. Bayılıyorum canım bunun tadına özellikle balık yaptığım zaman mutlaka pişiriyorum ;)
Sevgiler...
Hülya hoşgeldin,
Haklısın gerçekten çok lezzetli oluyor ve balığa da çok yakışıyor.
hımmm....lezzetliiii harika bir görüntüsü var..
hemen arşivime ekliyorum...
aa ben kimmiyim :)) pardon tanıtmadım kendimi...fatma ben...hülyanın sitesinden ulaştım sana...
seni de hemen arşivime ekliyorum....
yemeğin çok güzel.. pardon aperatifin..hülyacımın dediği gibi balık olduğunda rahatlıkla kullanabilirim ozaman..
görüşmek üzere...
Yorum Gönder