Malzemeler:
- 2 paket pötibör bisküvi (sade ya da kakaolu, ben sade kullandım)
- 1 paket krem şanti
- 1 paket kakolu Creme Ole
- 2 su bardağı süt
- Meyve kurusu
- Damla çikolata
- Bisküvileri robot yardımı ile ya da kendiniz un haline getirin.
- Meyve kurularını bir pişirme kabına alın ve üzerine gelecek kadar su ekleyip, meyve kuruları yumuşayana kadar pişirin (ya da meyve kurularının üzerine kaynamış su dökerek yumuşamaları için bekleyebilirsiniz).
- Krem şanti ve creme ole'yi bir çırpma kabına alıp karıştırın ve 2 su bardağı sütü de ekleyerek mikserle koyu bir kıvama gelene kadar çırpın.
- Krem şanti ve creme ole karışımına bisküvileri ekleyin ve homojen bir karışım elde edene kadar bir kaşık yardımı ile karıştırın.
- Son olarak bisküvili karışıma suyu süzülmüş meyve kurularını ve damla çikolatayı ekleyin.
- Pastanızın şeklini almasını istediğiniz bir kabın içini streç film ile kaplayın ve karışımı bu kaba boşaltın.
- Birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servis tabağınıza ters çevirerek çıkarın ve arzu ederseniz süsleyerek servis yapın (biz süslemek için sabredemedik).
1 yorum:
Harika görünüyor, ellerinize sağlık... Bende evde yanlız olduğumda deniyeceğim :)
Yorum Gönder