06 Şubat, 2007

Kaymaklı Diğer Adıyla İçi Boş

Bu çıtır tatlıcıkların kaymaklı ya da içi boş olarak adlandırılğını biliyorum, belki başka isimleri de vardır:) Eskiden annem ve babam birlikte çok yaparlarmış, ama artık yapmıyorlar:( Bu kaymaklıları ise annemle birlikte gittiğimiz bir toplantıda görüntüledim, acele ile çıkarken tarifini almayı unuttum; alır almaz sizlerle paylaşacağım.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel görünüyorlar.Bunlar poastanelerde satılan Beze değil mi? yumurta akı ve şeker ile yapılan...Benim çocuklar çok seviyorda oradan biliyorum ...Tarifini bekliyorum,bakalım aynımı :)

Selam ve sevgilerimle

Sinem Keleş dedi ki...

Teşekkürler...Evet pastanelerde satılan, yumurta akı ve şeker ile yapılan bezelerden bunlar; bir ismini daha hatırlamış oldum:) Tarifini en kısa zamanda vereceğim.